Brezplacna_psihoterapevtska_pomoc_za_mlade_2024_-_event_cover.jpg

Brezplačna psihoterapevtska pomoč za dijake in študente

od 18. 10. 2024 do 28. 02. 2025

Organizator: Društvo Vezalka

V okviru Društva Vezalka deluje program brezplačne psihoterapevtske pomoči dijakom in študentom. Program je namenjen mladim, ki v procesu odraščanja doživljajo čustvene stiske oziroma se srečujejo z izzivi ali težavami, ki se odražajo na različnih področjih njihovega delovanja in jih sami ne zmorejo razrešiti.  

Namen srečanj je, da mladostnik v procesu psihoterapije prepoznava svoje potrebe, se sooča s stiskami, ki jih doživlja ob velikih življenjskih spremembah, razmišlja o lastnih mejah in mejah drugih in skozi izkušnjo razgovora odkriva, kdo je in kaj vse lahko postane. Predvsem pa pridobiva več poguma, da se sooči s konflikti in razišče različne možnosti za premostiti težave, s katerimi se spopada.

Psihoterapevtske obravnave izvaja Alenka Trifković, univ. dipl. socialna pedagoginja in specializantka realitetna psihoterapije, z več kot 15 let izkušenj dela kot učiteljica dodatne strokovne pomoči učencem z vedenjskimi in čustvenimi motnjami ter 5 let izkušenj dela kot specializantka realitetne psihoterapije oziroma osebnega in skupinskega svetovanja.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na številki 031 312 527 ali na mailu drustvo.vezalka@gmail.com

Srečanja so za mladostnike brezplačna, projekt podpira in sofinancira Mestna občina Novo mesto.

Vljudno vabljeni vsi mladi, ki bi vam tovrstna pomoč koristila, da pokličete na telefonsko številko 031 312 527 - Alenka.